Back to All Events

YAYOGA


  • Palm Grove Beach Resort Ashwem Beach Goa India (map)

WIVI AULESJORD
27 March - 7 April 2020
BOOK THIS RETREAT

Vi hadde en fantastisk tur til Goa, India i mars 2019 og ønsker å sette opp en ny tur mars 2020. Vi er avhengig av å ha med minimum 8 personer for å gjennomføre turen og sist var det helt fulltegnet. Påmeldingsfrist er 3. oktober, vi anbefaler å vente med å bestille fly til 3. oktober til alt er bekreftet.

Vi reiser som sist til Palmgrove Beach Resort på vakre Ashwem Beach, nærmere bestemt Goa, India. Se linken til hotellet: https://www.palmgrovebeachresort.com

Her vil dere bo i nyoppussede, romslige og helt unikt vakre bungalows med uteplass hvor du kan lese og kose deg, alt et steinkast fra sjøen og restauranten. Dette må være paradis på jord.

Prisen inkluderer: Bungalow 10 netter, yoga 8 dager og 5 ettermiddags workshoper, 1/2 pensjon med nydelig mat (brunch og middag) 1 massasje med profesjonell massør, kokosnøtt hver dag samt velkomst og avskjedsmiddag med musserende i glasset.

En typisk dag på YaYoga India:
Yoga på morgenen (Ashtanga/Vinyasa), deilig brunch og nyte stranden og hotellet, ettermiddags workshop kl. 16.30 med filosofi, YinYoga, lære hodestående eller annet morsomt og avsluttes med deilig middag på hotellet.

Dere må selv dekke flyturen (anbefaler Qatar), transfer fra flyplass til hotell, vaksiner og visum samt drikke og annet dere trenger under turen. Men husk India er et veldig rimelig land å feriere i.

Depositum betales ved bestilling kr. 4000,-

Pris per person i enkeltrom i Indiske rupies: INR 99 000 (ca 12750 nok per dags dato)

Pris per person i dobbeltrom i Indiske rupies: INR 70 000 ( ca 9000 nok per dags dato)

ref: https://www.dnb.no/bedrift/markets/valuta-renter/kalkulator/valutakalkulator.html

Depositum betales ved bestilling og er ikke refunderbart dersom du blir forhindret fra å reise. Resten av oppholdet blir fakturert direkte fra Palmgrove Beach resort i desember i indiske rupies. Dersom YaYoga kansellerer reisen vil selvfølgelig grunnet for få påmeldte vil dere bli refundert for depositumet raskt.

Andre kostnader:

Visum ca 700-1000 kr.

Flybillett fra kr. 7000,- (vi anbefaler Qatar Airways med avreise 26. mars fra Gardermoen)

Transfer til og fra hotellet (ca 600 nok)

Vaksiner – sjekk ut med din lege/vaksinekontor

Warm Welcome!

Earlier Event: March 8
CALM YOGA