Back to All Events

YOGINI BLISS


  • Palm Grove Beach Resort Ashwem Beach Goa India (map)

LOU ÅBERG
10 December - 20 December 2018
BOOK THIS RETREAT

louaberg.jpg

Välkommen med på en magisk retreat i yogans hemland Indien. För Lou Åberg är detta femte året och vi är jätteglada att vi nu för andra gången kan erbjuda resan i vårt program. Yogini Bliss inriktar sig främst till kvinnor. Lou visar dig en väg inom yogan där man förutom den fysiska yogan lär sig mer om yogans arketyper och mytologi, filosofi och hur man balanserar hormoner och helhetshälsa. 

Yogastilen är en mjuk och utforskande Hatha / Vinyasa/ Yin yoga. Varje dag har ett eget tema så förvänta dig en mängd olika pass och meditationer. Vissa dagar är lekfulla VinyasaFlow pass och visa dagar stilla, lugna hatha och Yin pass. Det blir även samtal i cirkel, där ni reflekterar och bara får vara. Retreaten brukar bli såväl en lugn inre resa och samtidigt en skön social närvaro utan måsten. 

Denna retreat vill bjuda in dig till att vara i dig själv, att hitta just din väg och att helt släppa vardagens mönster. Sista dagen avslutar vi med en ceremoni på stranden som får oss att ta med denna ljuvliga upplevelse hem i vardagen.

Det är möjligt att förlänga boendet om du t ex skulle vilja stanna över julen.

Välkommen!

Earlier Event: November 25
ASHTANGA YOGA
Later Event: March 2
YAYOGA