VÄGEN TILL GLITTER

MALIN BERGHAGEN, CHRISTINA TSCHERNING
9 November - 17 November 2017
Held in Swedish
BOOK THIS RETREAT

Vi tror att det här är precis vad du behöver för att du aktivt jobbar med din personliga utveckling och längtar efter nästa steg. Vi vet att glittret finns inom dig – även om det ibland känns långt borta. Stressen och livet är kanske i vägen för din inre röst. Följ med oss till Goa i Indien och hitta in i dig själv igen!

På den här resan deltar du i samtal i grupp med Cristina – syftet med den upplevelsen är att djupdyka i sig själv och lättare hitta vägen till DIG. Du kommer också att ha tid för egen reflektion i hängmattan och för promenader längs den långa vita stranden tillsammans med andra, eller i sällskap av dig själv.

Dagarna börjar med yoga med Malin och fortsätter med brunch på stranden. Njut av egentid med massage av någon av de duktiga massörerna på Palm Grove Beach. På eftermiddagen samlas vi igen, samtalar och mediterar kring olika ämnen. Precis innan solen går ner avslutar vi dagen med yoga på stranden. En av dagarna spenderar vi på Hippiemarknaden i Goa och en annan dag har vi lägereld på stranden. Vi tror att du kommer att komma hem med en stärkt inre kompass för vi vet att alla svar och lösningar finns inom oss själva – låt det här bli en del av din inre resa!

I resan ingår:
Boende i bungalow som ligger högst 50 meter från havet. Det ingår yoga, brunch, middagsbuffé, välkomst- och avskedsmiddag samt en djup massagebehandling. All mat är vegetarisk.

Boende i egen bungalow: 15 950 kr
Delad bungalow: 11 450 kr

Betalningsplan: Minst 5 000 kr av ovanstående priser betalas inom 20 dagar efter anmälan. Av dessa är 2 500 kr anmälningsavgift och återbetalas inte vid en eventuell avbokning. Vid avbokning upp till fyra veckor innan avfärd utgår full ersättning, förutom anmälningsavgiften. Vid avbokning senare än så kräver vi ett sjukintyg enligt standard. Resterande summa betalas senast den 15 september. För er med egna företag så är texten på fakturan ”Resa i personlig utveckling”.

Flyg:
Flyg och försäkringar ingår inte utan bokas själva av deltagarna. Det finns ett par flighter som går dessa dagar. Flygpris: Runt 8 000-10 000 kr. Förslag: För att ha bra timing åker du den 9/11 på dagen och landar på natten samma dag. SAS/Lufthansa har hyggliga flighter, Finnair har nyligen satt igång med direktflyg till Goa och Qatar Air flyger direkt men är oftast lite dyrare. I Goa landar du nästan alltid mitt i natten, men vi hämtar upp på flygplatsen och du åker tryggt och fint till resorten där du får möta soluppgången och vila några timmar innan frukost. 

Första dagen tar vi det lugnt och börjar programmet med en sen eftermiddags-gathering och välkomstmiddag. Visum/Reseförsäkring: Se till att ordna med visum i god tid då det är en procedur som kräver lite tid och tålamod.

Om du vill så finns det möjlighet att...
…Stanna ett par dagar innan eller efter retreatet och få ett rum till ett bra pris.
…Detoxa med kallpressade gröna juicer. Fem gröna juicer levereras varje morgon till din dörr för ungefär 300 kr per dag.
…Få mer massage – det går att boka in på plats.
…Få en konsultation med homeopaten Dr Richard Fernandez, priset beror på behandlingen du väljer.
…Få healing för 300 kr per tillfälle.
…Besöka en kryddplantage och promenera i huvudstaden Panjim – det går att anordna både en halv- och en heldagstur med priser från ungefär 300 kr.
…Besöka Mapsa Market och utforska Goa och shoppa som den lokala befolkningen. Det här är en halvdagstur och här utkommer en kostnad för taxi.