NYÅRSRETREAT

STOCKHOLM YOGA
27 December 2018 - 2 Januari 2019

BOOK THIS RETREAT

Investera i din hälsa och fira in det nya året på bästa sätt i värmen med yoga, strandliv, sand mellan tårna, vackra solnedgångar och underbar mat!

Under dessa dagar startar du varje morgon med ca. 90 minuters uppfriskande, stärkande, lekfull, fysisk vinyasa/hatha-inspirerad klass i yogashalan som ligger precis vid stranden och med utsikt över havet. Yogan kan anpassas till alla nivåer – oavsett om du har yogat en längre tid eller precis har börjat. Vi fokuserar på olika delar av kroppen och teman under dessa klasser.

Efter morgonyogan serveras en härlig brunch. Därefter väljer du om du vill njuta av strandlivet, gå på marknad, göra någon utflykt eller ta del av den mångfaldiga indiska kulturen.

Vi samlas igen senare på eftermiddagen vid ca. 17-tiden, för att njuta av ca. 90 minuter mjuk, balanserande yoga med fokus på lugn, nedvarvning och återhämtning. Varje kväll avslutas med gemensam middagsbuffé.

Alexandra Granqvist är initiativtagare till StockholmYoga och har 10-årig erfarenhet från tränings- och hälsobranschen. Förutom yogalärare är hon legitimerad fysioterapeut, utbildad hälsopedagog och arbetar med att kombinera sina två passioner – yoga och fysioterapi.

Alexandra är utbildad hos Global Yoga i Sverige, och Yoga Alliance-certifierad Vinyasa Flow-lärare på Ubud, Bali. Hon har även mångårig erfarenhet som yogalärare och har gått ett flertal workshops och kortare yogautbildningar.

Alexandra brinner för att få fler människor till att röra på sig, skapa medvetenhet i vad som händer i kroppen och hur det påverkar vårt välbefinnande. Själv älskar hon att känna hur yogan förenar kroppen och sinnet, och skapar ett inre lugn och mentalt fokus – vilket också fungerar som verktyg att bära med sig i vardagen.