BE REAL BE YOU

ISABELLA DOS SANTOS & JAN LUNDSTROEM
16 February - 23 February 2019
BOOK THIS RETREAT

Den här resan är för Dig som inte bara längtar efter värme och strandliv, utan även efter att med hjälp av yoga, andning och meditation fördjupa kontakten med Dig själv. Kanske har Du mediterat och yogat tidigare och vill ha guidning, kanske är Du en nyfiken nybörjare som vill komma vidare. Vi kommer att vara max 15 deltagare så vi blir en liten, intim grupp med "hemma-hos-känsla". Tid och plats för yoga, meditation, samtal och samvaro.

Little Palm Grove i Goa där vi kommer att hålla till är en otroligt fin plats som känns privat och tyst och shalan som ligger utomhus har ett skönt trägolv och utsikt över havet. En härlig känsla av enkelhet och lyx, helt enkelt ett underbart ställe för både återhämtning och utveckling!

När Du bokat Din plats skickar vi Dig boken "Self Observation" av Redhawk, inte som läxa utan som inspiration till reflektion; den har förändrat våra liv, och gör det fortfarande, och vårt sätt att "do the Work"- titta på oss själva, varandra, förhålla oss till oss själva och andra. 
Vår förhoppning är att Du efter vår vecka tillsammans ska känna att Du förflyttat Dig närmare Dig själv, fått nya intressanta insikter och att Du fått verktyg för Din fortsatta praktik.
Varmt välkomna att utforska, observera, utvecklas och dela tillsammans med oss! 

Exempel på hur en dag kan se ut:
Morgon Sadhana (Yoga, meditation, pranayama mm)
Frukostbuffé 
Eftermiddag Sadhana (lugn yoga, playshop, yoga nidra mm)
Middag

Anmälan: Maila till idssatnam@gmail.com för mer info om betalning mm. Notera att Din plats är bokad först när handpenning är betald och att handpenningen inte återbetalas. 

I priset ingår: 
Boende i bungalow nära stranden (delad. Singelrum finns mot extra kostnad om € 70/natt, dvs fn ca 730 SEK): Notera: alla bungalows har dubbelsäng. I vissa bungalows kan vi placera en enkelsäng.
Yogashala med havsutsikt
Välkomstmiddag
Örtte, chai, kaffe före yoga
Frukostbuffé efter yogan
Middagsbuffé
Avskedsmiddag
1 Deep Tissue Massage

I priset ingår t ex inte:
Flyg/Resa
Visum
Transfer
Övriga måltider, dryck och utflykter